TOVÁBBI GOMBAÖLŐ BIOTERMÉKEK

Stevia

Astevia is egy olyan cukor, mely kiválóan képes elpusztítani a Candida-gombát a nyírfacukorhoz hasonló jellemzőiből fakadóan. Egyrészt ez a dél-amerikából származó gyógynövény és kivonatai is erős lúgosító hatással bírnak, melynek következtében képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Másrészt hatékony vírus-, gomba- és baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik, így fogyasztásával nemcsak a Candida gomba továbbszaporodása akadályozható meg, hanem kiirtása is megkezdhető. Ráadásul a stevia meggátolja sok káros baktérium és vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen is.

További gombaölő biotermékek

Can Intenzyme kapszula

A tabletta kiválóan segít a gombafertőzések leküzdésében, mivel a benne található növényi kivonatok megerősítik immunrendszerünk ⅔-át kitevő bélrendszeri immunitást. Ezenfelül a bélcsatornák szénhidrát tartalmú anyagok feldolgozását és lebontását katalizálja. Tehát az Intenzyme CAN készítmény természetes növényi kivonatok, vitaminok és gyógynövények segítségével válogatott módon vesi fel a harcot az elsavasodás és gombafertőzésekkel szemben. A készítmény cellulózt (ballasztanyag), szárított fokhagymát, szárított vöröshagymát, oreganot, fahéjt és C-vitamint tartalmaz.
 

Aktív árpa formula

Az aktív árpa formula egy teljes értékű bioélelmiszer, mely hatékonyan képes energiával feltölteni a szervezetet, pótolni azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, melyek létfontosságúak a szervezet egészséges működése szempontjából. Az AKTIV árpa formula elsődleges hatalmas előnye, hogy a szervezetet hozzásegíti az extra gyors feltöltődéshez, a regenerálódás folyamatai felgyorsulnak, ezáltal érzi azt a felhasználó, hogy gyors energiához jutott a szervezete. A Candida-diéta során is ajánlott, hogy az energiaszegény étrend mellett ne kelljen koplalnunk, másrészt, hogy a benne található értékes anyagokkal elősegítsük a gyógyulási folyamatot.

Megoldások Candida ellen

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!